Hverdags tanker

Noen ord om tanker og følelser, som rører en.
Hva skjer...hva skjer om dagen, en styrer og ordner til advent, sier og føler at alt er bra.
Mens en liten murring i magen, som en prøver å skyve unna, sprenger seg på.
Det er så mye som skjer rundt om i verden, og nå har vi den verden som før var så langt borte fra oss, rett uten for vår dør.
Det banker...banker på døra nå.
Media legger ut et nyhetsbilde, spørsmålet er...hvordan takler og har barna det opp i alt dette...jeg kjenner på, det er noe som banker på.
Husker jeg som barn, hvordan jeg hadde det med mine følelser, hvor det var krig i verden.
Tenker på Vietnam krigen...kl nærmet seg 19:30, det var tid for nyheter. Jeg tok med vekkerklokken inne på mitt rom, satte meg på sengekanten og holdt fingrene for ørene, mens jeg holdt øye med klokken.
Når det var gått en halv time var faren over, nyhetene på NRK var ferdig for i kveld. Slik satt jeg vêr kveld, foreldrene viste ikke, var det noen som så oss, som tok hensyn til et barns smerte og redsel for alt det vonde som skjedde ute i verden.
Nå er det også mye gode nyheter som skjer ut i verden, hva med å formidle å dele det ut i media, og ikke bare triste og skremmende nyheter, som kan skremme et vært et barn men også voksne mennesker. Det finnes flere sider her på nettet, som sender ut glad nyheter.
Spre det ut, og la verden få ta del av de gode nyhetene, som det tross alt skjer mye av, men som media ikke vil dele...for de gode nyhetene selger jo ikke.
Av: Nina M Aune

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.06 | 19:15

Nå fikk jeg svar på det jeg lurte på 😍

...
09.04 | 09:24

Synes dette er spennende:) har prøvd flere ganger fjern healing og synes det er godt.kan bli litt ruset noen ganger og avslappet:) bruker med.musikk:)

...
18.03 | 19:43

Tusen takk..snikt sakt Marie :)

...
18.03 | 18:07

Stand 11 er verdt hele besøket..

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE