Healing/Fjernhealing

Måndens behandler i nettportalen Helseverden.no

Februar 2018, var jeg er månedens behandler i nettportalen Helseverden.no 
Helseverden er en nettportal for folk som er opptatt av selvutvikling, velvære og en helhetlig sunn helse i kropp og sinn. Alt henger sammen.  Anbefaler de nysgjerrige å ta en titt i nettportalen. Mye spennende og bra for de som er opptatt av helse og alternativ behandling. 
https://helseverden.no

Hva jeg kan hjelpe deg med...

Er du sliten, har lite overskudd og energi etter end arbeidsdag, og er du så sliten og trett med smerter i muskler og ledd at du ikke fungerer i hverdagen. Med dager så tunge, at alt føles svart og håpløst, og du føler en tomhet og et savn i livet ditt. Sliter du med sorg, angst, stress med høye krav og forventninger, vonde opplevelser ... etc?

Bærer du på drømmer, lengsler og håp i ditt hjerte, som ennå ikke har fått kommet ut. Dette kan sette seg som smerte i kroppen, for de du sitter med innestengte følelser.

Jeg har fått denne gaven, for at jeg skal kunne hjelpe DEG. Jeg kan hjelpe deg med å forløse vonde smerter som setter seg i muskler og ledd. Jeg kan hjelpe deg med å gi deg påfyll av positiv energi, som igjen vil gi deg styrken tilbake, og mer harmoni og indre ro i hverdagen.

 

<3 Spirituell terapi <3

Følelsesforløsende terapi / healingsterapi:
Er en kombinasjon av terapi og healing.
Terapien kan hjelpe til med å forløse fysisk og psykisk smerte, og til å komme mer i kontakt med ens åndelige bevissthet og sjelsformål, hvis personen ønsker dette.

Terapien kan ta utgangspunkt i konkrete fysiske plager, men ofte arbeides det med følelsene og hendelsene som ligger bak, og som er en del av årsaken, også om dette ligger tilbake i tid.

Terapien kan bringe inn lys og lettere energi i kropp og sinn, løse opp blokkeringer, frigjøre indre ressurser og åpne opp for universets helbredende kjærlighetskraft. Det avsluttes med healing. 

<3 Hjertehealing m/ healingsterapi <3

Hjertehealing og spirituell healingsterapi er spesielt godt egnet til, blant annet hvordan uforløste opplevelser og følelser setter seg i kroppen, og skaper fysiske og psykiske symptomer og sykdom. Samtidig som disse teknikkene ivaretar klientene på en god og hjertevarm måte.

Det er en mild og kjærlig, men likevel virkningsfull healingsmetode.

Som hjertehealer åpner jeg mitt hjertechakra/hjertesenter for universets kjærlighet, og lar det strømme videre ut til klienten. Jeg åpner meg da opp for universets lys, Det gjør jeg med å være en kanal og formidler for den healende energien.

Når en åpner sitt hjertesenter mer opp, kommer en i kontakt med de følelsene som en tidligere har lukket av for. Følelsene ligger der, i hjertet og i kroppen, inntil tiden er moden for å begynne å åpne opp og la de bli forløst, noe som skjer gradvis over tid. I denne prosessen kan hjertehealing være til god hjelp.

Etter hvert som tyngde, smerte, sorg etc. blir forløst og healet opp, kommer en mer og mer i kontakt med sin indre kraft, sitt indre lys, og en indre glede som er nærmest uavhengig av hva som skjer i det ytre. En tør mer og mer være seg selv, bruke sine ressurser og utvikle og leve ut sitt potensiale. På denne måten er hjertehealing til hjelp for en indre utvikling, som kan gi livet ny mening og retning. I gjennom en samtale mellom meg og klienten, hvor jeg lytter aktivt, og har innlevelse og forståelse, og kan romme ens historie fra hjertet, kan en healende prosess starte.

Hjertehealing er spesielt godt egnet til å heale hjertesmerter som sorg, ensomhet, indre smerte, tyngde, tomhet, osv ... i nåværende eller tidligere liv.

Med hjertehealing kan du få forløst kroppslige blokkeringer og symptomer, da disse kan ha sin årsak i følelser og opplevelser som ligger lagret i kroppen. Når dette forløses, kan energiflyten i kroppen bli bedre, og dermed kan det starte en rensende og helbredende prosess både fysisk og psykisk.

 

 

 

 

<3 Hjertehealing (healing)<3

Hjertehealing kan hjelpe deg til bl.a. angst, avspenning, få mer energi, et mer harmonisk indre og en bedre kontakt med dine følelser.

Opplever du ofte at livet byr på utfordringer i form av for mye stress, høye krav og forventninger, vonde opplevelser m.m.? 

Å være i balanse er en naturlig tilstand. Du trenger ikke være syk for å motta healing. 

Noen ganger kan dine indre energibaner låse eller blokkere seg, da kan du med hjertehealing få forløst kroppslige blokkeringer og symptomer, da disse kan ha sin årsak i følelser og opplevelser som ligger lagret i kroppen. Når dette forløses, kan energiflyten i kroppen bli bedre, og dermed kan det starte en rensende og helbredende prosess både fysisk og psykisk.

Som hjertehealer (healer) behandler jeg hele mennesket, og healing kan virke både på den fysiske, psykisk og den mentale delen av kroppen. 

Parallelt med kroppslig bedring ser vi nettopp ofte en indre forløsning eller forsoning. Man føler også indre ro, får bedre søvn, mer energi, livsvilje og mer kontakt med dine indre følelser.

Det kommer ofte opp ord eller bilder gjennom meg, under en healing. Jeg holder over kroppen din mens du slapper av på en benk, eller i en god stol.  Det er en god avslapping for kroppen. Man kan kjenne både varme, kulde, prikking eller energistrømmninger under behandlingen. Noen kan bli slappe og trette etter healingen, men får mer overskudd, etter en stund.

 Som healer trenger jeg ingen medisinsk diagnose for å hjelp

 

 

 

 

<3 Fjernhealing <3

 Er du åpen for å ta imot kan du få god hjelp av fjernhealing, eller kall det gjerne "Kanalisering av Den gode kraften".

Hva kan fjernhealing hjelpe mot? Hva kan man svare til det ... healingenergiene går dit du nettopp trenger det ... også til din underbevissthet, en helbredende kraft. Smerter, skader, depresjon, angst, sliten, søvnløs, fortvilelse, betennelser, tunge energier i hus, listen har ingen ende. Fjernhealing kan også hjelpe dyr og andre du er bekymret for.

Ved fjernhealing er det overhodet ingen fysisk kontakt. Det kan virke uvant og rart at noen kan påvirke kroppen din over avstand, men dette er fullt mulig. Samme som under direkte healing ... nevnt over, kan klienten under behandling sitte eller ligge, alt etter hva som føles best. Klienten kan bl.a. oppleve varme, kulde, energistrømninger eller spontane bevegelser i kroppen. Det er vanlig å føle seg svært avslappet, under og etter en behandling. Dette viser at kroppens egne helbredelsesprosesser er virksomme.

Den enkeltes reaksjon i forhold til behandlinger kan variere. Healing kan virke både fysisk og psykisk, man kan kjenne bedring under selve behandlingen, eller etter noen dager. Jeg gir ingen løfter om helbredelse, men er seriøs og har taushetsplikt. Du blir behandlet med respekt <3

<3 Healing på barn <3

Barn er forskjellige fra voksne fordi de ikke har de nødvendige verktøy for å utrykke sine følelser eller behov. Først med alderen kommer den innsikten som gjør at man gjenkjenner utfordringer, som vi ikke kan løse alene. Healing hjelper barnet til å komme i gang med en prosess som skaper positiv endring barnet har bruk for. Healing gir bedre trivsel, ro og balanse.

Barn har behov for å finne fred i sinnet og samtidig et behov for å bli sett, hørt og akseptert for den de er. Barn blir stresset av alle de krav som stilles til dem i hverdagen, enten det er hjemme, institusjon, skole eller i deres sosiale nettverk. Spesielle endringer i familielivet gjør barn spesielt sårbare, hvor skiftende mønstre og forventninger kan skape uro eller forårsake atferdsendringer.

 

Barn er mottagelig for Healing for:

- Hodepine og migrene

- Lav eller mangel på selvfølelse

- Frustrasjoner

- Konsentrasjonsvansker

- Uro eller overaktivitet

- Utrygghet og sinne

- Dårlig nattesøvn

- Fordøyelsesproblemer og kolikk

- Følsomhet

 

Regelmessig healing forhindrer vanlige sykdommer, bla. forkjølelse, influensa  mm

Gi barnet ditt muligheten for et liv i indre ro og balanse - uten smerter enten det er fysisk eller psykisk.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Brit otnes | Svar 09.04.2014 09:24

Synes dette er spennende:) har prøvd flere ganger fjern healing og synes det er godt.kan bli litt ruset noen ganger og avslappet:) bruker med.musikk:)

Ingrid | Svar 02.10.2012 00:27

Superfin side flinke Ninamor :)
Og æ kjenne mæ myyy likar, så tusen <3 takk :)
Kjent faktisk varmen i panna i kveld igjen, rett før æ fikk meldiga di!
Klæms

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.09 | 22:34

Fjærnhiling hørtes bra ut, om det er noe som kan hjelpe så må det være
Et under , sliter med det meste der fra angst , depresjon!,
Mistet veien min

...
08.02 | 19:48

hei kan du undersøke om det er noen i nærheten av meg som passer på meg jeg tror at det er min avdøde onkel alik han døde i bilulykke i år 2000. og flere

...
06.06 | 19:15

Nå fikk jeg svar på det jeg lurte på 😍

...
09.04 | 09:24

Synes dette er spennende:) har prøvd flere ganger fjern healing og synes det er godt.kan bli litt ruset noen ganger og avslappet:) bruker med.musikk:)

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE