Fargene i vår Aura og hva de betyr

Fargene i vår Aura og hva de betyr:

Rød: Stolthetens farge, men det er samtidig groundingen, (din jordforbindelse). Det finnes mange nyanser av rødt. Rødt er kjærlighet, uegoistisk kjærlighet og egoistisk (sjalu) kjærlighet. Du finner kraft og energi.

Rosa: Rosa i auraen er den hengivne kjærlighet. Den viser ren og uselvisk kjærlighet. Den givende kjærlighet.

Oransje: Mye oransje i auraen tyder på stor selvsentrering. Dette kan lett slå over til en egoistisk tanke og handling. Alt rører seg om personen selv. Her ligger viljen til å handle.

Gul: Intellektets farge. Dette viser at personen har en klar og et høyt utviklet intellekt. Gul er også energiens farge. Denne fargen hører til solar plexus chakra. På mange måter kan dette sies å være vårt viktigste chakra eller senter. Hvis fargen er mer gyllengul viser det til høy åndelighet.

Grønn: Healing egenskaper, balanse og tilpassningsevner. Dette er de tre hovedformene for de ulike nyansene av grønn. Grønt er også kjærlighetens farge. Grønt skaper harmoni i sinnet. Grønt er også broen til den åndelige verden.

Blått: Her kommer de åndelige følelsene frem. Fromhet, uselviske følelser, åndelig og religiøse aspekter. Blått er også kommunikasjon. Det skrevne og verbale.

Indigo: Denne fargen, viser dyp tenkning og åndelighet. Denne fargen representerer det tredje øyet. Åpenheten til de kosmiske krefter.

Fiolett: Denne fargen er blant de høyt åndelige fargene. Den viser hengivenhet, religiøsitet og finnes blant de okkulte mystikere. Sort fiolett finnes blant de som jobber med sort magi.

Sort: Hat er sort, slik den vises i auraen. Brunsort: Viser depresjon. Den sorte fargen suger til seg all energi. I bruk på klær, så kan denne fargen virke beskyttende.

Brun: Sies å være egoismens farger. Den viser grådighet og tildels griskhet. Hvis fargen er rødbrun. Oransje brun viser ambisjoner.

Grå: Grå viser til sykdom. Den henviser også til sorg og angst. Sølv derimot er mye energi og flerfoldighet.

Hvit: Hvit er meget høy åndelighet. (Viser at personen ikke har så mye forankring i den fysiske verden). Det kan også vise at personen er i ferd med å forlate det jordiske livet.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.09 | 22:34

Fjærnhiling hørtes bra ut, om det er noe som kan hjelpe så må det være
Et under , sliter med det meste der fra angst , depresjon!,
Mistet veien min

...
08.02 | 19:48

hei kan du undersøke om det er noen i nærheten av meg som passer på meg jeg tror at det er min avdøde onkel alik han døde i bilulykke i år 2000. og flere

...
06.06 | 19:15

Nå fikk jeg svar på det jeg lurte på 😍

...
09.04 | 09:24

Synes dette er spennende:) har prøvd flere ganger fjern healing og synes det er godt.kan bli litt ruset noen ganger og avslappet:) bruker med.musikk:)

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE