Kanaliseringer

Snart, vi er nær, vi kommer, vi har ventet lenge.
 
Du er en av oss, du hvet, vi hvet.
 
Vi gleder oss, vi har følt din lengsel, og kjent på ditt savn. Du har fått sett, hørt og følt vårt nærvær. Tiden er snart inne, hos oss går tiden mye raskere, men hos dere går tiden veldig langsomt. Så vær tålmodig kjære søster. En dag vil et lys lyse så sterkt, den dagen vil være lysere og klarere en en jordisk solskinsdag Fargene i naturen vil skinne klarere og sterkere og svermer av sommerfugler i vakre farger vil sees. Jorden er i forandring, den rister og løsner på alt, og renser seg, en ny vibrasjon og energi skal frem. Alt kommer frem av ondskap og ødeleggelse i denne tid. Vi ser mange av dere jobber for en bedre jord, vi er ved deres side, både nede på jorden og ute i universet. Fortsett med å spre kjærlighet, lyset er sterkere enn mørket, og lyset vil seire. All overmakt vil dø, og en ny Lemuria vil oppstå, der menneskene vil leve i harmoni og fred med hverandre.
 
Ord kanalisert fra pleiadene - Oktober 2017

                                                                                                               13.9.2013

Kære Nina
Den aktiverer dig indefra og ud. Den er aktiv ca et halvt års tid, herefter kan du selv genaktivere den ved at gennemlæse den og velsigne den med din kærlighed, så åbner den for kraften igen. Dette kan gøres ubegrænset så længe du har behov for det.

Vær åben og modtagelig både for budskaberne og for de energier der bliver aktiveret inden i dig.

 

Vi er de lysende engle

 

Hjertens velkommen til englenes rige Vi byder dig velkommen i dit hjerte Mærk vor rytme Stille og blid Luftig som en sommereng Vi ser dig Vi fornemmer dine udfoldelser fra dit inderste Lad dem springe fuldt ud Du er så klar Klar til at vandre dine lysende stier Mærk vor rytme i dit hjerte Vi spiller med dig og giver dig mere lyst til at fortsætte din vandring Dine afsæt, dine fodspor sætter dybe tryk der giver genklang til mange, mange Vid vi er med dig på de lysende stier og mange venter på dine gyldne ord Du har hjertet med dig i tale Du har hjertet af guld med dig i tale Brug dette mere, mere, mere spred dit guld Nogle samler guldstykkerne op Nogle samler guldstøvet op alt bliver brugt Kom frem og vid at du er længe ventet Dine gaver har andre ventet længe på Vær ikke nærig Giv giv giv Tro på dig selv og sæt dig fri til at udfolde, springe ud og sætte dine dybe aftryk

 

Jeg er din skytsengel

 

Jeg er din og jeg er din jeg er din og jeg er din Ja jeg er din glade skytsengel og jeg jubler her ved din side endelig endelig endelig endelig se mig hør mig lad os danse sammen husk mig kan du huske vi to vi to kan flyve og give livet mening både for os to men også til trængende mennesker lad os igen give livet mening for alle dem der kommer til dig husk mig jeg er her ved din side lyt til mig og sammen kan vi to bevare glæden og give den videre lad os flyve rundt og sprede glæde drysse englestøv alle vegne du og jeg kan du huske mig jeg elsker dig jeg elsker dig jeg elsker dig

 

Lady Nada og Lady Maria Magdalena

 

Vi ser dine fremspring vi ser dit store lysende arbejde kom og arbej bevidst sammen med os vi arbejder på kærlighedens ringe vi arbejder med den feminine kærlighed der er så hårdt tiltrængt på vor smukke Moder Jord vi inviterer dig til at arbejde sammen med os inviterer os ind til dig dan en cirkel og lad os arbejde sammen mærk os igennem blidhedens vinger husk vi tidligere samarbejde vi spreder kærlighed kærlighed i ringe der bevæger sig evigt arbejd også med dig selv lad vore blide energier går dybt ind i dig og heale alle gemte ar lad os hjælpe dig med at hive dem frem i kærlighed og heale, helbrede og lyse så kan vi bevæge os endnu længere ud stol trygt på os vi vil være sammen med dig hele vejen vi er her med dig.

 

Camillia Rosendal

har kanalisert ned dette til meg <3

 

Personlig melding til en nydelig engel

Du har en familie i åndeverden som elsker deg så mye, og tenker på deg hver dag. Du er veiledet med uendelig kjærlighet fra åndeverden. Fokuser på hva du vil og ønsker deg i dette livet. Du kan klare alt du vil, bare tro nok på deg selv. Ha tillit til at universet hjelper deg med det du vil. Du har en stor livsoppgave i dette livet, mer vil komme til deg etter vert. Du har synske evner, gå på et kurs for å utvikle deg enda mer. Øvelse gjør mester. Tro på deg selv, og du vil oppnå mye. Du er elsket av åndeverden og englene dine rundt deg. Englene er alltid med deg og passer på. Spør om råd når du trenger det. De er alltid ved din side. Tenk på deg selv som en himmelsk sjel med et hjerte fullt av kjærlighet. Mediter daglig, for å finne fokus. Finn roen i kropp, sinn og sjel. Du er en stor sjel på denne jord. Healing ligger naturlig for deg, du kan hjelpe mange med den gaven. Din skytsengel vil fortelle deg at du er aldri alene, du er beskyttet med en uendelig kjærlighets healing lys rundt deg. Du er her på denne jord for å elske mennesker for den de er. Elsk verden, og verden vil elske deg. Det er viktig for deg. Kjærlighet i ditt hjerte, kjærlighet i ditt sinn. Ta vare på deg selv. Elsk deg selv for den du er, du er unik, respekter deg selv og andre vil respektere deg. Ta pause innimellom, du treng det, det er viktig. Dine åndeguider er alltid med deg, de gleder seg til å jobbe med deg. Du er klar for den nye tiden. Livsoppgaven din er klar og venter på deg, du er på riktig vei på livsveien din. Kjærlighet på jord, kjærlighet i himmelen. Du har noe indianer blod i deg, din spirituelle side. Kan hende seinere du åpner opp din egen praksis, der du veileder folk til å finne kjærligheten igjen i sitt hjerte. Du er en mester i det du gjør. Du har så mye godhet i deg, du vil bare det aller beste for andre. Takk for at du kontaktet oss, dine åndeguider. Du har uendelig mye kjærlighet med i ditt hjerte. Elsk moder jord, nyt naturen til det fulle, pust inn den friske luften som fins der.

 

(Denne ble kanalisert ned til meg .... mai 2012)

 

 

 

SAMTALE MED MIN SKYTSENGEL.

 

Kjære barn, takk for at du nå tok kontakt med meg, takk for at du ønsker å lytte til mine ord, til mine budskap. Du skal åpne deg selv nå mitt barn, slik at dine evner kan komme ut, slik at din energi kan ”eksplodere”.

 

Kjære barn, kjære Halyna. Dette er ditt sjels navn mitt barn, det navn din sjel fikk når den først kom hit til jorden. Navnet betyr ”den som åpner energier”. Dette er DIN oppgave mitt barn, dette er din rolle her på denne jord. Du skal hjelpe mennesker med å åpne sine energier. All sykdom, all smerte, alle plager og ubehag er blokkeringer i energier. Energien blir tett, slik at det ikke er noen flyt, slik at den ”dør” bort. Du skal åpne denne energien, du skal forløse mennesker fra denne energitettheten, slik at kropp, sinn, ånd og tanker kan være fri, friske og sunne.

 

Kjære Halyna, kjære datter som åpner menneskers energier. Kjære barn, du har evnene i deg. Du har sterke energier, du skal bruke dine hender, med dine hender vil du FØLE og KJENNE hvor energiblokkeringene sitter. Med øynene lukket skal du be om at hendene får en vibrasjon der blokkeringen sitter. Deretter skal du suge ut denne blokkeringen, du skal suge den ut som du drar væske gjennom et sugerør. Se for deg at det som forlater kroppen er sort av farge, og når all den ”døde” energi er ute skal du fylle på med lys, med kjærlighet.

 

Kjære Halyna, kjære barn. Med deg på din veg skal du ha krystallen moseagat. Dette er DIN krystall mitt barn, din lykkestein og lykkeamulett. Ta den med deg, som en venn du går hånd i hånd med. Du vil dra nytte av dens hjelp, den vil balansere deg, den vil gjøre hele din indre kropp i stand til å finne balanse. Den skaper, den fornyer, den styrker. Bær den inntil hud, hold den i dine hender. Den åpner for healing mitt barn, både healing til deg selv, men også healing som strømme fra deg, og til andre mennesker.

 

Kjære Halyna, kjære datter som åpner energier. Du skal leke nå, du skal se på dette som en lek, uten alvor, uten anstrengelse. Du skal suge energier ut, som gjennom et sugerør. Du vil kjenne hvor enkelt det er, bare tillat å tro, tro på deg selv mitt barn, og dine evner.

 

Med deg på din veg har du dit kraftdyr kanarifuglen. Et lite dyr mitt barn, men den yter deg den hjelp du trenger, om du selv tillater det og åpner opp for det. Du er en helbreder mitt barn, med dine energier, med dine ord og din stemme skal du hjelpe mennesker til å finne balanse, gjennom å tilføre ny energi, gjennom å åpne opp der energikanalene har gått ”tett”. Kanarifuglen ønsker å hjelpe deg med dette. Be om dens hjelp, be om dens vennskap.

 

Luanna er mitt navn. Jeg er med deg i lys og kjærlighet. Like foran din høyre skulder. Hviske mitt navn og lytt til mitt nærvær. Gjennom din magefølelse snakker jeg. Hold dine hender med håndflatene opp og med øynene lukket. Du skal lære å sanse, uten at energiene stenges av. 

 

(Kanaliser ned til meg av Sissel Hufthammer)

Nyeste kommentarer

24.09 | 22:34

Fjærnhiling hørtes bra ut, om det er noe som kan hjelpe så må det være
Et under , sliter med det meste der fra angst , depresjon!,
Mistet veien min

...
08.02 | 19:48

hei kan du undersøke om det er noen i nærheten av meg som passer på meg jeg tror at det er min avdøde onkel alik han døde i bilulykke i år 2000. og flere

...
06.06 | 19:15

Nå fikk jeg svar på det jeg lurte på 😍

...
09.04 | 09:24

Synes dette er spennende:) har prøvd flere ganger fjern healing og synes det er godt.kan bli litt ruset noen ganger og avslappet:) bruker med.musikk:)

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE