Kanaliseringer

Tekst

 

Personlig melding til en nydelig engel

Du har en familie i åndeverden som elsker deg så mye, og tenker på deg hver dag. Du er veiledet med uendelig kjærlighet fra åndeverden. Fokuser på hva du vil og ønsker deg i dette livet. Du kan klare alt du vil, bare tro nok på deg selv. Ha tillit til at universet hjelper deg med det du vil. Du har en stor livsoppgave i dette livet, mer vil komme til deg etter vert. Du har synske evner, gå på et kurs for å utvikle deg enda mer. Øvelse gjør mester. Tro på deg selv, og du vil oppnå mye. Du er elsket av åndeverden og englene dine rundt deg. Englene er alltid med deg og passer på. Spør om råd når du trenger det. De er alltid ved din side. Tenk på deg selv som en himmelsk sjel med et hjerte fullt av kjærlighet. Mediter daglig, for å finne fokus. Finn roen i kropp, sinn og sjel. Du er en stor sjel på denne jord. Healing ligger naturlig for deg, du kan hjelpe mange med den gaven. Din skytsengel vil fortelle deg at du er aldri alene, du er beskyttet med en uendelig kjærlighets healing lys rundt deg. Du er her på denne jord for å elske mennesker for den de er. Elsk verden, og verden vil elske deg. Det er viktig for deg. Kjærlighet i ditt hjerte, kjærlighet i ditt sinn. Ta vare på deg selv. Elsk deg selv for den du er, du er unik, respekter deg selv og andre vil respektere deg. Ta pause innimellom, du treng det, det er viktig. Dine åndeguider er alltid med deg, de gleder seg til å jobbe med deg. Du er klar for den nye tiden. Livsoppgaven din er klar og venter på deg, du er på riktig vei på livsveien din. Kjærlighet på jord, kjærlighet i himmelen. Du har noe indianer blod i deg, din spirituelle side. Kan hende seinere du åpner opp din egen praksis, der du veileder folk til å finne kjærligheten igjen i sitt hjerte. Du er en mester i det du gjør. Du har så mye godhet i deg, du vil bare det aller beste for andre. Takk for at du kontaktet oss, dine åndeguider. Du har uendelig mye kjærlighet med i ditt hjerte. Elsk moder jord, nyt naturen til det fulle, pust inn den friske luften som fins der.

 

(Denne ble kanalisert ned til meg .... mai 2012)

 

 

 

SAMTALE MED MIN SKYTSENGEL.

 

Kjære barn, takk for at du nå tok kontakt med meg, takk for at du ønsker å lytte til mine ord, til mine budskap. Du skal åpne deg selv nå mitt barn, slik at dine evner kan komme ut, slik at din energi kan ”eksplodere”.

 

Kjære barn, kjære Halyna. Dette er ditt sjels navn mitt barn, det navn din sjel fikk når den først kom hit til jorden. Navnet betyr ”den som åpner energier”. Dette er DIN oppgave mitt barn, dette er din rolle her på denne jord. Du skal hjelpe mennesker med å åpne sine energier. All sykdom, all smerte, alle plager og ubehag er blokkeringer i energier. Energien blir tett, slik at det ikke er noen flyt, slik at den ”dør” bort. Du skal åpne denne energien, du skal forløse mennesker fra denne energitettheten, slik at kropp, sinn, ånd og tanker kan være fri, friske og sunne.

 

Kjære Halyna, kjære datter som åpner menneskers energier. Kjære barn, du har evnene i deg. Du har sterke energier, du skal bruke dine hender, med dine hender vil du FØLE og KJENNE hvor energiblokkeringene sitter. Med øynene lukket skal du be om at hendene får en vibrasjon der blokkeringen sitter. Deretter skal du suge ut denne blokkeringen, du skal suge den ut som du drar væske gjennom et sugerør. Se for deg at det som forlater kroppen er sort av farge, og når all den ”døde” energi er ute skal du fylle på med lys, med kjærlighet.

 

Kjære Halyna, kjære barn. Med deg på din veg skal du ha krystallen moseagat. Dette er DIN krystall mitt barn, din lykkestein og lykkeamulett. Ta den med deg, som en venn du går hånd i hånd med. Du vil dra nytte av dens hjelp, den vil balansere deg, den vil gjøre hele din indre kropp i stand til å finne balanse. Den skaper, den fornyer, den styrker. Bær den inntil hud, hold den i dine hender. Den åpner for healing mitt barn, både healing til deg selv, men også healing som strømme fra deg, og til andre mennesker.

 

Kjære Halyna, kjære datter som åpner energier. Du skal leke nå, du skal se på dette som en lek, uten alvor, uten anstrengelse. Du skal suge energier ut, som gjennom et sugerør. Du vil kjenne hvor enkelt det er, bare tillat å tro, tro på deg selv mitt barn, og dine evner.

 

Med deg på din veg har du dit kraftdyr kanarifuglen. Et lite dyr mitt barn, men den yter deg den hjelp du trenger, om du selv tillater det og åpner opp for det. Du er en helbreder mitt barn, med dine energier, med dine ord og din stemme skal du hjelpe mennesker til å finne balanse, gjennom å tilføre ny energi, gjennom å åpne opp der energikanalene har gått ”tett”. Kanarifuglen ønsker å hjelpe deg med dette. Be om dens hjelp, be om dens vennskap.

 

Luanna er mitt navn. Jeg er med deg i lys og kjærlighet. Like foran din høyre skulder. Hviske mitt navn og lytt til mitt nærvær. Gjennom din magefølelse snakker jeg. Hold dine hender med håndflatene opp og med øynene lukket. Du skal lære å sanse, uten at energiene stenges av. 

 

(Kanaliser ned til meg av Sissel Hufthammer)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.09 | 22:34

Fjærnhiling hørtes bra ut, om det er noe som kan hjelpe så må det være
Et under , sliter med det meste der fra angst , depresjon!,
Mistet veien min

...
08.02 | 19:48

hei kan du undersøke om det er noen i nærheten av meg som passer på meg jeg tror at det er min avdøde onkel alik han døde i bilulykke i år 2000. og flere

...
06.06 | 19:15

Nå fikk jeg svar på det jeg lurte på 😍

...
09.04 | 09:24

Synes dette er spennende:) har prøvd flere ganger fjern healing og synes det er godt.kan bli litt ruset noen ganger og avslappet:) bruker med.musikk:)

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE