Kanaliseringer

Ord jeg kanaliserte fra pleiadene
Snart, vi er nær, vi kommer, vi har ventet lenge.
 
Du er en av oss, du hvet, vi hvet.
 
Vi gleder oss, vi har følt din lengsel, og kjent på ditt savn. Du har fått sett, hørt og følt vårt nærvær. Tiden er snart inne, hos oss går tiden mye raskere, men hos dere går tiden veldig langsomt. Så vær tålmodig kjære søster. En dag vil et lys lyse så sterkt, den dagen vil være lysere og klarere en en jordisk solskinsdag Fargene i naturen vil skinne klarere og sterkere og svermer av sommerfugler i vakre farger vil sees. Jorden er i forandring, den rister og løsner på alt, og renser seg, en ny vibrasjon og energi skal frem. Alt kommer frem av ondskap og ødeleggelse i denne tid. Vi ser mange av dere jobber for en bedre jord, vi er ved deres side, både nede på jorden og ute i universet. Fortsett med å spre kjærlighet, lyset er sterkere enn mørket, og lyset vil seire. All overmakt vil dø, og en ny Lemuria vil oppstå, der menneskene vil leve i harmoni og fred med hverandre.
 
Ord kanalisert fra pleiadene - Oktober 2017

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.09 | 22:34

Fjærnhiling hørtes bra ut, om det er noe som kan hjelpe så må det være
Et under , sliter med det meste der fra angst , depresjon!,
Mistet veien min

...
08.02 | 19:48

hei kan du undersøke om det er noen i nærheten av meg som passer på meg jeg tror at det er min avdøde onkel alik han døde i bilulykke i år 2000. og flere

...
06.06 | 19:15

Nå fikk jeg svar på det jeg lurte på 😍

...
09.04 | 09:24

Synes dette er spennende:) har prøvd flere ganger fjern healing og synes det er godt.kan bli litt ruset noen ganger og avslappet:) bruker med.musikk:)

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE