<3 Sjelevenner <3

Sjelevenner

 

Ordet sjelevenner blir ofte misforstått og misbrukt om to personer som har det bra sammen. Sjelevenner kan du ha mange av, og dere trenger ikke være sjelevenner hele tiden. Man møter sjelevenner fordi disse to sjelene har noe å lære av hverandre. Det er forutbestemt hvem man skal møte og dele gleder og sorger med fra første stund, nettopp fordi vi skal lære noe av det. Dette er pga karma fra tidligere liv. I hvert jordiske liv vil du møte personer fra tidligere liv som du har noe uoppgjort med. En sjelevenn er de du har mange kompliserte krangler og diskusjoner med.

Selv om intuisjonen din sier “NEI!” til å omgås en person, velger vi ofte å ignorere dette og blir dratt inn i det, til og med selv om man ikke liker personen første gangen man møter den. Sannheten er at en sjelevenn vil alltid komme inn i livet ditt med en enorm mengde karma som du må hanskes med. Den gode nyheten med dette er at du trenger ikke bry deg om det hvis du ikke vil. Forhåpentlig vis har du allerede lært dette, men hvis du velger å ta tak i det, er det da berg og dalbanen begynner å rulle og alle spillene begynner.

Alle forhold er som et speil som hjelper oss i å lære mer om oss selv. Dette er de mest utfordrene men også de beste aspektene i livet. Jo mer komplisert et forhold er, jo bedre er sjansen for at du skal vokse på det. Hvis et problem eller en person har et emosjonelt ansvar i situasjonen, da har du fortsatt mye å jobbe med. Dette speilet er det vanskeligste å se på siden det reflekterer problemene du ikke ennå har gjort opp for deg i livet. Det er disse tingene som gjør oss mest blinde. Jeg vet det høres teit ut å si men, vær obs på sjelevenner, men disse personene skal lære deg noe!

Å forstå seg selv er hele poenget med disse “speilene” – ikke å “fikse” den andre personen, men å se på deg selv og lære. Hovedgrunnen til at de fleste forhold med sjelevenner blir til, er så du kan utvikle deg spirituelt og din karma. Så når det er sagt; jo mer du rydder opp i dine egne problemer, og jo mer du er den “riktige” personen, jo tidligere vil du møte den tvillingsjelen du leter etter. Sjelevenner deler en oppgave og tilnærmet spirituell utvikling. De møter hverandre siden de jobber på den samme typen karma og den samme chakra. Sjelevenner har en tiltrektningskraft som er basert på ofringer og er på samme vei spirituelt.

I et forhold med en sjelevenn er det alltid en kommunikasjon mellom dere fra tidligere liv. Ha i bakhodet at du kan ha så mange som 3000 sjelevenner i et jordisk liv. Du har ikke alltid vært lykkelig gift med dem, men i noen tilfeller kan dere ha myrdet hverandre, eller dere kan ha vært hverandres foreldre, søsken eller kranglete naboer.

Det er ofte en sammenheng mellom forhold og tidligere liv. Hvis et par har et forferdelig sexliv, er det ofte fordi de var søsken i et tidligere liv og derfor føles dette feil. Et annet vanlig eksempel er å gifte seg med noen som var foreldrene sine i et tidligere liv, noe som gir oss en mulighet til å leve ut uoppgjorte saker du opplevde i fortiden. I mange tilfeller blir problemene snudd på hodet fra liv til liv, så vi kanskje klarer å skjønne hva den andre personen følte.

Uansett om du ønsker å gjøre det slutt med en sjelevenn, virker det som det er en gigantisk magnet i himmelen som lar dere dumpe inn i hverandre på de rareste steder. En sjelevenn kan overføre sine tanker til deg så det blir uklart for deg om du tenker på dem, eller de kan beskytte sine tanker så du ikke kan vite om de tenker på deg, eller om du savner dem. Det tar på å kutte kontakten med en sjelevenn, og ofte vil du kutte kontakten flere ganger.

Tvillingsjeler

Det å møte en person fra egen eller beslektet sjelegruppe, er som å møte en du har kjent hele livet. Det er en nærhet og trygghet som gir gjenklang. Det er ulikt følelsen av forelskelse, fordi du fra første øyeblikk kjenner en dyp samhørighet og kjærlighet. En vil øyeblikkelig kjenne følelsen av å være glad i og elske. Det virker irrasjonelt å elske et annet menneske fra første stund. Men, sjelefrender ”kjenner” ikke til – lærte rammer. De har samme opphav, før vår jordiske inkarnasjonssyklus satte inn. Sjelefrender vil ha en dyp forståelse for hverandre og mange likhetstrekk. Verbal kommunikasjon vil i mange tilfeller være unødvendig, blikk og tanker erstatter verbal kommunikasjon.

Tvillingsjeler er oss selv i en annen kropp. Når vi har nådd det steget hvor vi kan gi ubetinget kjærlighet, får vi muligheten til å få kontakt med vår “andre halvdel” eller tvillingsjel. Det er muligheten å møte tvillingsjelen vår i mange liv, men en eller begge av oss er ikke klar for denne intensiteten. Når begge halvdelene er klare til å komme tilbake og møte hverandre vil de oppleve at de har levd paralelle liv.

Hendelsene i livet deres vil være veldig like. De kan komme fra veldig like familier og familieforhold. De kan ha lik skolegang/utdannelse eller lik mangel. De kan ha krysset veier sosialt eller levd nær hverandre og aldri visst det. De kan ha helt identiske karrierer. De kan ha hatt tidligere forhold og gjort det slutt bare noen uker etter hverandre. Når tvillingsjeler blir kjent med hverandre, føles det som om de leser den andres liv som et manus. OBS! det vil ikke si at de er identiske personer, men vil komplimentere hverandre perfekt.

Når tvillingsjeler møtes for første gang i det jordiske liv, kjenner de seg igjen i den andre personen. Dette vil komme som et stort sjokk på begge, men igjenkjennelsen skjer raskt. På samme tidspunkt vil du føle at du alltid har kjent denne personen som nå sitter forran deg. Det er en følelse av å være hjemme, siden du kjenner deg selv igjen og føler at du har kommet hjem når du er med din spirituelle tvillingsjel. Vær obs på at sjelevenner også kan ha en sterk igjenkjennelse i hverandre, bare at da er det en liten stemme i hodet ditt som forteller deg forskjellen.

Når tvillingsjeler møtes, blir de ett. De er ikke like, men det er et speilbilde av den andre. De tenker likt, de har samme verdier og ofte er livserfaringene like. Tvillingsjeler lærer ikke hverandre noe, men lærer sammen og hjelper hverandre å lære det som har blitt satt forran dem i dette livet. De kan sammen overkomme hindringer som de døde ennå ikke kan klare å takle. De er så fylt med ubetinget kjærlighet at de bokstavelig talt stråler og har mye å dele med andre. Det er dette poetene skriver om og som sangere synger om. Av og til kan tvillingsjeler møte hverandre og ikke få det til å fungere, men dette er bare fordi de har valgt en annen lærdom i dette livet, og man passer ikke som kjærester, men vil alltid være bestevenner.

En møter ikke tvillingsjelen eller gjenkjenner sin tvillingsjel før de to siste jordeliv. Forutsettingen for å få lov til å være sammen med tvillingsjelen er at deres spirituelle nivå og forståelse er likt. Ulikheter befinner seg på områder som tilnærming til emner, dette kommer av individualiseringen som har foregått gjennom våre liv på jorden.

 
 
 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.09 | 22:34

Fjærnhiling hørtes bra ut, om det er noe som kan hjelpe så må det være
Et under , sliter med det meste der fra angst , depresjon!,
Mistet veien min

...
08.02 | 19:48

hei kan du undersøke om det er noen i nærheten av meg som passer på meg jeg tror at det er min avdøde onkel alik han døde i bilulykke i år 2000. og flere

...
06.06 | 19:15

Nå fikk jeg svar på det jeg lurte på 😍

...
09.04 | 09:24

Synes dette er spennende:) har prøvd flere ganger fjern healing og synes det er godt.kan bli litt ruset noen ganger og avslappet:) bruker med.musikk:)

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE