Engler og hjelpere

Tegn på at englene er med deg

 

Engler er åndelige vesener med en helt annen frekvens i forhold til mennesker. Øk din nåværende bevissthet om englene med å starte å legge merke til deres veiledning, spesielt når du kjenner noen av de vanligste tegnene du skal se etter.
veiledning kan og komme i form av kanaliserte meldinger, drømmer og direkte mottatt innsikt ... Du kan få glimt av inspirasjon, lære av dine engler under meditasjon, eller oppleve englene dypt gjennom dine synske sanser.
Veiledning fra englene kommer også mer subtilt. Engler kan trekke vår oppmerksomhet mot tegn, og de lager ledetråder og hint som tjener til å dytte oss i riktig retning. Mens mange av disse tegnene kan virke smått i starten, når det fokuseres på, så vil de ofte øke i hyppighet og størrelse.
tegnene er rundt og kan komme på en rekke måter, avhengig av dine utfordringer, neste trinn, eller spørsmålene du har stilt. Dine engler vet hvilke tegn som vil fange din oppmerksomhet, inneholde personlig mening, eller best lede til neste trinn ...
Engler er alltid i nærheten, og noen tegn fra disse kraftige åndelige vesener, uansett hvor liten den måtte være, er en vakker og symbolsk påminnelse om deres kjærlighet og støtte.
Her er en rask titt på noen vanlige tegn fra englene. Disse tegnene kan komme som en validering eller svare på et spørsmål du kanskje har spurt, eller de kan tjene til å bare minne deg på at dine engler er med deg, og at de er klare og villige til å hjelpe.
Når du legger merke til et tegn som kan være fra dine engler. Pust, vær oppmerksom på, og takk dine engler for å nå ut med sin kjærlighet og veiledning. Som du tuner inn tegnene fra engler, og merker øyeblikkets bevissthet ,så kan du kan bli mer i takt med dine engler, og den veiledning og bistand de har for deg.
Vanlige tegn
1. fjær
Å finne fjær på bakken er en av de mer kjente tegn til englene. Fjær i alle farger er en vakker påminnelse om at dine engler er nær, kjærlig støtter deg bak kulissene. Når du finner fjær på et sted som hvor det er uvanlig, så er det et spesielt kraftig tegn. Når du ser hvite fjær så er det nesten alltid et tegn fra din engel ... Selv når du er på et sted der hvite fugler er til stede.
2. Skyer
En av de mest åpenbare av tegn fra englene er gjennom skyene, er en sky som ser ut som en engel. Dine engler kan også trekkes din bevissthet mot skyer som ser ut som hjerter, samt mange andre former og symboler.
3. duft
Har du noen gang lagt merke til en herlig søt duft og ikke vært i stand til å identifisere kilden? Dette kan godt være et tegn fra dine engler! Engler liker ofte å gjøre sin tilstedeværelse kjent gjennom kraften av duft. Du kan merke din engels tilstedeværelse gjennom en nydelig rik og fyldig lukt, eller nærhet av erkeenglene er gjennom søte dufter av blomster. Duften er et vanlig brukt tegn fra dine forfedre eller kjære som har gått over Har du luktet din bestemors parfyme og sanset hennes nærhet? Oddsen er veldig høy at hennes ånd er der sammen med deg. Lukter det noe forferdelig? Dette er ikke et tegn fra dine engler! I min erfaring er luktene englene sender oss alltid helt guddommelig.
4. Babyer og kjæledyr
Babyer og dyr har ennå ikke tatt på mange av de filtrene som kan blokkere folks evne til å tydelig se englene. Har du noen gang lagt merke til en baby som ser smilende opp mot taket, eller ivrig stirrer ut i luften, eller på en tom plass på veggen? Eller kanskje ditt kjæledyrs fokus er helt fanget av noe du er ute av stand til å se ... Sjansene er de ser rett på en engel! I nærvær av engler, vil babyer, små barn og dyr vil være rolig, trøstet ... og spent.
5. Musikk
Jeg har møtt flere personer som første erfaring med englene var da de begynte å høre englenes sang stammer fra utenfor den fysiske verden. Engler kan også kommunisere med deg gjennom gjentakende sanger du hører på radioen. Eller ved å få deg til å høre en rekke låter, alle med et svært likt tema. Engler sender ofte meldinger gjennom musikk, enten det er gjennom en sang som bare begynner å spille i tankene dine, hører fredelig rolig musikk når du meditere, eller fortsetter å høre en viss sang på radioen ... Vær oppmerksom på denne veiledning gjennom musikk som kan ofte være et klart tegn fra engler.
6. Mynter
Finne mynter, eller valuta generelt, er et vanlig tegn på veiledning og støtte fra de åndelige verdener. Hvis du finner en mynt på din vei, eller kanskje noen gir deg en mynt, ta hensyn! Betyr datoen på mynten noen mening for deg? Har du bedt om økonomisk hjelp fra dine engler? Hva tenkte du på rett før du la merke til mynten? Dette kan godt være et tegn fra engler, eller fra en kjær ... Når du finner en mynt, vit at det var bevisst plassert på din vei, og er et symbol som illustrerer at du er elsket, støttet og veiledet.
7. Lys
Engler er vesener av kjærlighet og lys. Å se orbs, uforklarlige lys eller fargeinnslag, er alle vanlige måter av tegn dine engler gir. En lysende stjerne som fanger din oppmerksomhet, lys ovenfra, et lysglimt vises uten en faktisk lyskilde, lys skimrende av et objekt på en uvanlig måte, eller en kule av lys svever nær, er alle tegn på engler . Prøv å lukke øynene, og hvis du fortsatt ser lyset, er det svært sannsynlig en engel med deg. Pust, slapp av, og hvis du er klar kan din engel utvide lyset, eller omslutte deg innenfor den engleaktige gløden for å gi deg healing,
8. Regnbuer
Regnbuer er et felles symbol på guddommelig kjærlighet. Når du ber om englenes hjelp og kort tid etter ser en regnbue, kjenner du at dine bønner har blitt hørt og blir besvart. Hvis du har tenkt på engler, eller bedt om et tegn, og du merker en regnbue, er det sannsynlig at dine engler som bekrefter at de er med deg. En regnbue kule rundt månen, en dobbel regnbue, eller en regnbue som vises når det ikke har selv vært å regne, er ekstra spektakulære tegn fra dine engler.
9. Temperaturforandring
Når du er i nærvær av engler, kan du oppleve en endring i temperatur, noe som kan være en fantastisk bekreftelse på at dine engler er med deg. Du kan plutselig føle en varm glødende lys rundt deg. Eller du kan få frysninger, og føler deg kald, med en prikking eller trykk i hodet eller på baksiden av nakken din. Dette bør ikke være ubehagelig ... For meg er det en spennende fysisk manifestasjon fra disse engleaktige åndelige vesener.
10. Følelser
Hvis du føler at du er i nærvær av en engel ... Du sannsynligvis er! Du kan føle at noen bare gikk forbi deg, når ingen er der, eller du kan få inntrykk av at noen er til stede i et rom med deg når den er tom. Dine engler kan nå ut til deg, veldig subtilt og pakke deg i sine vinger av kjærlighet,stryke arm eller nakke, eller forsiktig plassere sin hånd på ryggen eller skulderen. Noen ganger vil de gjøre sitt nærvær veldig opplagt og gir deg en overveldende følelse av ubetinget kjærlighet. Eller når du er i en bokhandel, du får frysninger, og deretter en bok plutselig faller ut av hyllen. Ta hensyn, din engel er med deg!
11. Tegn eller Annonser
Engel skiltene vil ofte komme i form av å legge merke til en melding på en fysisk skilt eller tavle. Når du ber om veiledning fra dine engler hold deg åpen og våken, og du kan begynne å merke visse ord eller uttrykk på eks reklametavler, gatenavn, eller butikkskilt.
12. stemmer
Når du mottar en melding i tankene dine, eller hører du en hvisket stemmen som høres ut til å vises ut av tynn luft, kan du oppleve veiledning fra dine engler. Hvis du ikke kan virkelig høre hva som blir sagt, spør din engel for å snakke litt høyere, slik at du kan forstå. Høre veiledning fra dine engler er et vakkert tegn på deres nærvær, og er vanlig når du har behov for trøst, oppmuntring, eller engleaktige veiledning.
tegn englene gir oss er en uendelig mulighet for vekst og positiv forvandling. Nøkkelen er å være til stede, og klar, for å se etter tegn fra englene. Engler har en måte å gjøre sin tilstedeværelse kjent, og slik at du kan oppleve dem på en måte som ikke er skrevet her ... Med tilstedeværelse og bevissthet så kan du stille inn, erfaring, og handle etter tegnene du mottar fra dine engler.
Med kjærlighet, lys og takknemlighet,
Melanie

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

tony a nilsson | Svar 08.02.2020 19:48

hei kan du undersøke om det er noen i nærheten av meg som passer på meg jeg tror at det er min avdøde onkel alik han døde i bilulykke i år 2000. og flere

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.09 | 22:34

Fjærnhiling hørtes bra ut, om det er noe som kan hjelpe så må det være
Et under , sliter med det meste der fra angst , depresjon!,
Mistet veien min

...
08.02 | 19:48

hei kan du undersøke om det er noen i nærheten av meg som passer på meg jeg tror at det er min avdøde onkel alik han døde i bilulykke i år 2000. og flere

...
06.06 | 19:15

Nå fikk jeg svar på det jeg lurte på 😍

...
09.04 | 09:24

Synes dette er spennende:) har prøvd flere ganger fjern healing og synes det er godt.kan bli litt ruset noen ganger og avslappet:) bruker med.musikk:)

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE