<3 Tvillingsjeler <3

<3 Tvillingsjeler <3

Det å møte en person fra egen eller beslektet sjelegruppe, er som å møte en du har kjent hele livet. Det er en nærhet og trygghet som gir gjenklang. Det er ulikt følelsen av forelskelse, fordi du fra første øyeblikk kjenner en dyp samhørighet og kjærlighet. En vil øyeblikkelig kjenne følelsen av å være glad i og elske. Det virker irrasjonelt å elske et annet menneske fra første stund. Men, sjelefrender ”kjenner” ikke til – lærte rammer. De har samme opphav, før vår jordiske inkarnasjonssyklus satte inn. Sjelefrender vil ha en dyp forståelse for hverandre og mange likhetstrekk. Verbal kommunikasjon vil i mange tilfeller være unødvendig, blikk og tanker erstatter verbal kommunikasjon.

Tvillingsjeler er oss selv i en annen kropp. Når vi har nådd det steget hvor vi kan gi ubetinget kjærlighet, får vi muligheten til å få kontakt med vår “andre halvdel” eller tvillingsjel. Det er muligheten å møte tvillingsjelen vår i mange liv, men en eller begge av oss er ikke klar for denne intensiteten. Når begge halvdelene er klare til å komme tilbake og møte hverandre vil de oppleve at de har levd paralelle liv.

Hendelsene i livet deres vil være veldig like. De kan komme fra veldig like familier og familieforhold. De kan ha lik skolegang/utdannelse eller lik mangel. De kan ha krysset veier sosialt eller levd nær hverandre og aldri visst det. De kan ha helt identiske karrierer. De kan ha hatt tidligere forhold og gjort det slutt bare noen uker etter hverandre. Når tvillingsjeler blir kjent med hverandre, føles det som om de leser den andres liv som et manus. OBS! det vil ikke si at de er identiske personer, men vil komplimentere hverandre perfekt.

Når tvillingsjeler møtes for første gang i det jordiske liv, kjenner de seg igjen i den andre personen. Dette vil komme som et stort sjokk på begge, men igjenkjennelsen skjer raskt. På samme tidspunkt vil du føle at du alltid har kjent denne personen som nå sitter forran deg. Det er en følelse av å være hjemme, siden du kjenner deg selv igjen og føler at du har kommet hjem når du er med din spirituelle tvillingsjel. Vær obs på at sjelevenner også kan ha en sterk igjenkjennelse i hverandre, bare at da er det en liten stemme i hodet ditt som forteller deg forskjellen.

Når tvillingsjeler møtes, blir de ett. De er ikke like, men det er et speilbilde av den andre. De tenker likt, de har samme verdier og ofte er livserfaringene like. Tvillingsjeler lærer ikke hverandre noe, men lærer sammen og hjelper hverandre å lære det som har blitt satt forran dem i dette livet. De kan sammen overkomme hindringer som de døde ennå ikke kan klare å takle. De er så fylt med ubetinget kjærlighet at de bokstavelig talt stråler og har mye å dele med andre. Det er dette poetene skriver om og som sangere synger om. Av og til kan tvillingsjeler møte hverandre og ikke få det til å fungere, men dette er bare fordi de har valgt en annen lærdom i dette livet, og man passer ikke som kjærester, men vil alltid være bestevenner.

En møter ikke tvillingsjelen eller gjenkjenner sin tvillingsjel før de to siste jordeliv. Forutsettingen for å få lov til å være sammen med tvillingsjelen er at deres spirituelle nivå og forståelse er likt. Ulikheter befinner seg på områder som tilnærming til emner, dette kommer av individualiseringen som har foregått gjennom våre liv på jorden.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Bjørg-Inger | Svar 06.06.2018 19:15

Nå fikk jeg svar på det jeg lurte på 😍

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.09 | 22:34

Fjærnhiling hørtes bra ut, om det er noe som kan hjelpe så må det være
Et under , sliter med det meste der fra angst , depresjon!,
Mistet veien min

...
08.02 | 19:48

hei kan du undersøke om det er noen i nærheten av meg som passer på meg jeg tror at det er min avdøde onkel alik han døde i bilulykke i år 2000. og flere

...
06.06 | 19:15

Nå fikk jeg svar på det jeg lurte på 😍

...
09.04 | 09:24

Synes dette er spennende:) har prøvd flere ganger fjern healing og synes det er godt.kan bli litt ruset noen ganger og avslappet:) bruker med.musikk:)

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE