Maitreya

Maitreya gir håp for framtiden

I alle tidsaldre og i perioder hvor menneskene har vært stilt overfor store kriser, har det kommet store lærere som har inspirert menneskene til å ta det neste skritt i sin utvikling. Slik er det også i vår tid. Fra svært gammelt av eksisterer en viten som kalles Den tidløse visdomslære. Den beskriver de dypere sammenhengene i tilværelsen og i Kosmos. I nyere tid er aspekter av denne læren blitt offentliggjort gjennom bøkene til bl.a. Helena P. Blavatsky (1831-1891) og Alice A. Bailey (1880-1949).

Den tidløse visdomslære                                                        I følge Den tidløse visdomslære finnes det en utviklingsplan bak alt som skjer, en plan som utfolder seg langsomt gjennom millioner av år. Vår historie som menneskehet på denne planeten er ifølge denne viten langt eldre enn det den offisielle historievitenskapen foreløpig aksepterer. Vi vet i dag mye om utviklingen av den fysiske kroppen (gjennom blant annet Darwin), men vi har foreløpig lite kunnskap om utviklingen av vår bevissthet.

 På det fysiske plan finnes mineralriket, planteriket, dyreriket og menneskeriket. Over disse finnes sjelsplanet, eller sjelsriket, som består av dem som har gått foran oss på utviklingsveien og har nådd stadier av bevissthet og eksistens som for oss fremdeles er ganske uforståelige. Vi kaller dem Visdommens Mestre. De har utviklet guddommelig intelligens, guddommelig kjærlighet og guddommelig vilje og har oppnådd alle de erfaringer på det fysiske plan som denne planeten kan tilby, og trenger derfor ikke lenger å inkarnere. De er våre eldre søsken og er eksempler på hva vi selv engang, langt fram i tid, kommer til å bli. Det er disse Mestrene som har ansvaret for å holde oppsyn med utviklingen til menneskene og de lavere rikene i naturen og se til at den foregår i overensstemmelse med den guddommelige plan for vår klode. Dette skjer alltid på en måte som er i fullt samsvar med menneskenes frie vilje.

 Mestrene                                                                                                                          I tusenvis av år har Mestrene levd tilbaketrukket og i skjul, og deres eksistens og tilstedeværelse har vært ukjent for de fleste. I bøkene til H. P. Blavatsky ble imidlertid menneskeheten for første gang gjort oppmerksom på at en slik gruppe av Mestre eksisterte, og noe senere, i bøkene til Alice A. Bailey, skrevet i første halvdel av forrige århundre, ble menneskeheten også forberedt på at Mestrenes tilbakekomst til vårt dagligliv var umiddelbart forestående. Dette er en helt unik begivenhet i menneskehetens lange historie og en hendelse som vil få kolossal betydning for oss. I tråd med Alice A. Baileys informasjon har den britiske kunstneren og esoterikeren Benjamin Creme siden 1975 forberedt veien for Mestrenes tilbakekomst.

 Ifølge Creme er 14 av Mestrene allerede kommet. Maitreya, lederen for denne gruppen av Mestre og den som innehar embetet som Verdenslærer for den nye tidsalderen, kom i juli 1977 fra sitt tilholdssted i Himalaya og har siden holdt til i London. Etter hvert vil det være ca. 40 Mestre som lever åpenlyst blant oss.

Verdenslæreren Maitreya                                                                                Verdenslæreren Maitreya er allerede blitt intervjuet en rekke ganger på en større amerikansk TV-kanal, dog uten å bli presentert som den han er. Dette for at hver enkelt skal være fri til å reagere på hans budskap ut ifra de ideene han presenterer og ikke på grunn av den status han innehar. Han vil inspirere oss til å se hele menneskeheten som èn familie og oppfordre oss til å starte et enormt bistandsprogram for å redde verdens fattige, som sulter ihjel i en verden av overflod. Han vil understreke at varig fred ikke kan skapes uten rettferdig fordeling av verdens ressurser. Han vil også inspirere oss til å gjøre de endringene som trengs for å redde naturen og økosystemene.

 Med sin enorme kjærlighetsenergi vil Maitreya appellere til menneskenes godvilje, samvittighet og medfølelse. Han vil gjøre det helt klart for oss at vi har nådd et veiskille i vår utvikling og at vi nå må ta et bevisst valg i forhold til hvilken retning vi vil fortsette i. Vi kan ikke lenger skyve dette valget foran oss, situasjonen for menneskeheten og planeten er nå prekær og vi blir derfor tvunget til å forholde oss til realitetene. Velger vi å fortsette på den gamle måten, styrt av egoisme, grådighet, profittjag, konkurranse og atskillelse? Det vil i så fall føre oss rett i avgrunnen og vi vil utslette alt liv på denne kloden.

 Eller våger vi endelig å gi slipp på de gamle forestillingene og metodene, som tilhører fortiden og som har vist seg å være så helt ubrukelige til å løse dagens problemer? Våger vi å prøve nye løsninger, tilpasset vår tids behov og basert på en annen forståelse av hvem vi egentlig er?

Verdensendringer
Maitreya og hans gruppe av Mestre vil inspirere oss til å gjøre de nødvendige endringene. De vil vise oss hvem vi egentlig er og hvorfor vi er her på denne planeten. Vår tids krise, som i dypeste forstand er en åndelig krise, utgjør en kolossal mulighet for menneskeheten til å ta et stort skritt framover i vår utvikling, og med Maitreya og hans Mestre som veiledere vil menneskeheten bli inspirert til å skape en ny, gylden tidsalder basert på rettferdighet, frihet og fred.

Etter hvert som menneskene tar imot Maitreyas budskap og begynner å gjøre de endringene som det er behov for, vil han gi seg til kjenne som Verdenslæreren for hele menneskeheten. På Kunngjøringsdagen vil hans enorme kjærlighetsenergi strømme utover menneskeheten og hans åpne virke som veileder for den nye tidsalder vil begynne.

For mer informasjon se:
http://shareno.net/

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.09 | 22:34

Fjærnhiling hørtes bra ut, om det er noe som kan hjelpe så må det være
Et under , sliter med det meste der fra angst , depresjon!,
Mistet veien min

...
08.02 | 19:48

hei kan du undersøke om det er noen i nærheten av meg som passer på meg jeg tror at det er min avdøde onkel alik han døde i bilulykke i år 2000. og flere

...
06.06 | 19:15

Nå fikk jeg svar på det jeg lurte på 😍

...
09.04 | 09:24

Synes dette er spennende:) har prøvd flere ganger fjern healing og synes det er godt.kan bli litt ruset noen ganger og avslappet:) bruker med.musikk:)

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE