Rygg og nakke massasje

Klassisk - Rygg og nakke massasje

 

Ryggmassasje og nakkemassasje er fokuserte behandlinger av nakke og rygg.
 
Ulike former for massasje har eksistert i alle kulturer gjennom mange tusen år. Hensikten med terapien er blant annet å gi en avslappende og avstressende behandling og løse opp muskulatur og stivhet i kroppen.
 
Behandling av oppleves av mange som en av de mest behagelige formene for massasje. I tillegg kan den redusere smerter og stivhet i både ryggen og nakken, og frembringe en rekke helsefremmende effekter.
 
I tillegg til å gi en følelse av velvære, har ryggmassasje og nakkemassasje en rekke andre gunstige effekter på helsen din. Forskningen har vist at enhver massasje kan redusere opplevelse av stress i hverdagen, løse opp anspent muskulatur og stimulere kroppen til å frigi hormoner som reduserer blodtrykket og lette psykiske plager, og kan dessuten gi en rekke helsefremmende effekter som stressreduksjon, lavere blodtrykk og bedre søvn og psykisk helse. Rygg og nakkemassasje kan i tillegg ha direkte positive innvirkninger mot ryggplager og nakkeplager.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.09 | 22:34

Fjærnhiling hørtes bra ut, om det er noe som kan hjelpe så må det være
Et under , sliter med det meste der fra angst , depresjon!,
Mistet veien min

...
08.02 | 19:48

hei kan du undersøke om det er noen i nærheten av meg som passer på meg jeg tror at det er min avdøde onkel alik han døde i bilulykke i år 2000. og flere

...
06.06 | 19:15

Nå fikk jeg svar på det jeg lurte på 😍

...
09.04 | 09:24

Synes dette er spennende:) har prøvd flere ganger fjern healing og synes det er godt.kan bli litt ruset noen ganger og avslappet:) bruker med.musikk:)

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE