Hverdags tanker

Mennesker på flukt

Nå i disse dager, når terror, krig og sult herjer rundt om i verden, og spesielt blir jeg rørt i dyp forstand rystet i min sjel av det som nå skjer i Syria. Mennesker blir behandlet som dyr. Tusenvis av barn er på flukt, mange blir sendt av gårde uten sine foreldre, i håp om at sine barn skal få en bedre fremtid. Mange har kommet bort fra sine foreldre og flykter alene. Mange barn overlever ikke risen til Europa. Hver dag blir ca 12 barn drept i borgerkrigen som herjer i Syria. Tilgang til rent vann, er vanskelig mange steder i Syria, også tilgang til mat. Menneskene flykter til Europa, de tar en stor risiko men alternativet er verre. Barn har vært vitne til at folk rundt dem blir drept, også nære familiemedlemmer.
Krigen herjer på femte året, folket har ikke alternativer, blir de, så er risikoen stor for at de blir drept. Hva tror du dette gjør med de menneskene?
Hva setter seg av traumer, angst, redsel og sår på sjelen? Dette resultatet vil sette seg i genene (cellene) til flere generasjoner fremover som vil (kan) få angst og etc
Derfor så viktig at de får behandling av terapeuter, psykologer og etc, så fort som mulig. Jo før jo bedre så de får behandling for de vonde opplevelsene de har fått før de setter seg fast, og låser seg i ens sjel.
Av: Nina M Aune

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.09 | 22:34

Fjærnhiling hørtes bra ut, om det er noe som kan hjelpe så må det være
Et under , sliter med det meste der fra angst , depresjon!,
Mistet veien min

...
08.02 | 19:48

hei kan du undersøke om det er noen i nærheten av meg som passer på meg jeg tror at det er min avdøde onkel alik han døde i bilulykke i år 2000. og flere

...
06.06 | 19:15

Nå fikk jeg svar på det jeg lurte på 😍

...
09.04 | 09:24

Synes dette er spennende:) har prøvd flere ganger fjern healing og synes det er godt.kan bli litt ruset noen ganger og avslappet:) bruker med.musikk:)

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE