Hverdags tanker

MIN NYTTÅRS TALE 2016
For dette nye året, ønsker jeg at vi alle skal kunne bli enda bedre på det å leve i åpenhet og ærlighet med hverandre.

Livet er for kort til uvennskap. Tenk tilbake på den gode tiden dere hadde sammen, og arbeid i stedet for at fred og glede igjen skal få sin naturlige plass.
Størst av alt er kjærligheten, la den derfor seire, ved at den får sjanse til å fylle ditt hjerte. Det er nok krig og ufred i verden, om den i tillegg ikke også skal slå rot i våre hjerter. Åpne i stedet opp slik at de gode bånd vi har til hverandre, bli enda sterkere.
En dag kan det være deg som sitte ensom tilbake, dette fordi du takket nei til kjærligheten, vennskapet og omsorgen.

Start dagene med nye blanke ark, som skal fylles med godhet, kjærlighet, lys, latter og glede.
Ikke la noen lenger trykke deg ned, du er like mye verdt, som vær en vakker sjel.
Verden er i endring, og den kan ikke stoppes. Bli med og følg dens utvikling, vise medfølelse og kjærlighet til de du har ved din side, og gi og se verden med nye øyne. Tenk at vi alle er like, vi kommer bare fra forskjellige kulturer…

Begynn året med å snu det vonde til noe godt, begynn med dine nærmeste, både familien og venner...tenk gode tanker, hva med å ønske godhet for hverandre.
Sender du ut lys og kjærlighet i tanker og handlinger, får du ti tusen godhet til bake, og vil gjøre stor innvirkning for menneskene.

Tenk positivt for det nye året. Hva skal du gjøre for at ditt nye år skal bli godt? Hvilken innvirkning vil du at dine dager skal få? Gå for den hverdagen du vil ha for dine nærmeste og deg selv inkludert. Vil du gi dine og deg selv en god fremtid, begynn med å elske verden. Uten at det blir fred for menneskene som lever på vår jord, så blir det heller ikke fred i fremtiden for dine etterkommere.

Det er bare kjærlighet som kan stoppe krig og ufred, uten kjærlighet vil ikke menneskene overleve, heller ikke dyr, planter…ja nær sagt alt som lever og ånder. Alt har en sjel, og sjelen trenger næring av kjærlighet for å overleve.

Jeg snakker mye om kjærlighet for dette nye året, men det er fordi det i dag er så viktig og aldri har det vært så mye behov for å på minne oss om kjærlighet nå enn tidligere. Under andre verdens krig, var det vi som reiste i hopetall til andre land for å søke fred da krigen herjet…så ha dette i deres minne i det nye året, da andre borgere fra andre land, søker fred for seg selv og sine barn.

Siden andre verdenskrig har vi gått på skinner her i nord, vi har hatt gode dager med fred. Noe vi kan takke vår tidligere generasjoner for.
Nå når krig og uro herjer andre land, så si ikke nei når armoden banker på din dør, men lukk opp og vis at du har et hjerte og kjærlighet nok, for de du er bærer av den nye tid, og kjærligheten står i fokus i ditt hjerte.

Tenk deg en fiske tur med en god venn eller ditt barn, en stille tur på fjorden eller ved et vann. Så koselig å være sammen, føle samhørigheten. Etter endt fisketur, går turen kanskje inn i en hytte.
Der tenner vi veden. En sprakende lyd og en god varme sprer seg ut i rommet, mens du strekker deg tilfreds å kjenner, ja føler glede og velbehag over at du er så heldig som har mennesker rundt deg som betyr så mye for deg, og som tilfører livet trygget og kjærlighet sammen.
Denne tryggheten kan bli eller ende med en illusjon vis du lar det fortsette. De som kommer etter deg, dine barnebarn, oldebarn…hva med de?
Hvordan blir verden da, vis vi lar det skure å gå? dine barn blir som deg, omtanken for sin neste er borte….snart er alt borte.

La dette nye året 2016 bli det året du starter med raushet, gi av deg selv, vis at du bryr deg.
Møt blikket til de du treffer på gaten, i butikken, send et smil, og du vil kjenne at det gjør deg godt, en glede vil spre seg i ditt hjerte. Med dette ønsker jeg dere alle et riktig GODT NYTTÅR - 2016
Av: Nina M Aune

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.09 | 22:34

Fjærnhiling hørtes bra ut, om det er noe som kan hjelpe så må det være
Et under , sliter med det meste der fra angst , depresjon!,
Mistet veien min

...
08.02 | 19:48

hei kan du undersøke om det er noen i nærheten av meg som passer på meg jeg tror at det er min avdøde onkel alik han døde i bilulykke i år 2000. og flere

...
06.06 | 19:15

Nå fikk jeg svar på det jeg lurte på 😍

...
09.04 | 09:24

Synes dette er spennende:) har prøvd flere ganger fjern healing og synes det er godt.kan bli litt ruset noen ganger og avslappet:) bruker med.musikk:)

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE