Hverdags tanker

Hva skjer...hva skjer om dagen, en styrer og ordner til advent, sier og føler at alt er bra.
Mens en liten murring i magen, som en prøver å skyve unna, sprenger seg på.
Det er så mye som skjer rundt om i verden, og nå har vi den verden som før var så langt borte fra oss, rett uten for vår dør.
Det banker...banker på døra nå.
Media legger ut et nyhetsbilde, spørsmålet er...hvordan takler og har barna det opp i alt dette...jeg kjenner på, det er noe som banker på.
Husker jeg som barn, hvordan jeg hadde det med mine følelser, hvor det var krig i verden.
Tenker på Vietnam krigen...kl nærmet seg 19:30, det var tid for nyheter. Jeg tok med vekkerklokken inne på mitt rom, satte meg på sengekanten og holdt fingrene for ørene, mens jeg holdt øye med klokken.
Når det var gått en halv time var faren over, nyhetene på NRK var ferdig for i kveld. Slik satt jeg vêr kveld, foreldrene viste ikke, var det noen som så oss, som tok hensyn til et barns smerte og redsel for alt det vonde som skjedde ute i verden.
Nå er det også mye gode nyheter som skjer ut i verden, hva med å formidle å dele det ut i media, og ikke bare triste og skremmende nyheter, som kan skremme et vært et barn men også voksne mennesker. Det finnes flere sider her på nettet, som sender ut glad nyheter.
Spre det ut, og la verden få ta del av de gode nyhetene, som det tross alt skjer mye av, men som media ikke vil dele...for de gode nyhetene selger jo ikke.
Av: Nina M Aune
Aldri mer skal jeg få høre din røst
Aldri mer se ditt vakre smil
Aldri mer få oppleve din glede
Aldri mer få oppleve din varme omsorg
Aldri mer få hvile i ditt fang
Aldri mer høre du roper mitt navn
Aldri mer skal du bre over meg dynen
Aldri mer hører deg si God natt
Aldri mer skal jeg få føle ditt rue kinn
Aldri mer skal jeg få oppleve din raushet

Du hadde masse kjærlighet i deg, og den følte jeg hver dag.
Det var deg jeg betrodde meg til,
Det var du som ga meg gode råd i livet.
Mang en gang, kanskje jeg skulle hørt på dine gode råd.

Aldri du blir glemt, dypt savnet du er i mitt hjerte...

Men jeg føler deg ved min side
En dag skal vi møtes igjen...
Pappa min, jeg er glad i deg <3 <3
Av: Nina M Aune
Kanskje noen ord til ettertanke, er på sin plass. Det er flere ting i livet som en bør ta til ettertanke <3 vise godhet for alle rundt seg...både fam og venner det er mange som trenger en utstrakt hånd, omtanke og kjærlighet <3 Livet er for kort til å ikke vise nestekjærlighet, vi må bry oss mer om hverandre og ta vare på den tiden vi har sammen, både på godt og vondt...ingen er vi like...men et godt menneske har nok kjærlighet i seg til å dele ut til alle...slik skaper vi en bedre verden <3 <3
"Du tror kanskje at ditt lys er lite,
men det kan gjøren en stor forskjell
i andre menneskers liv."
Av: Nina M Aune
Håper dagen deres blir fylt med godhet og kjærlighet. Spre glede, vis takknemlighet for alt det gode du har og får. Vis neste kjærlighet, og du får så mye mer igjen. Mange har det ikke så greit...ikke tro at alle har det like lett som deg...mange sliter med å komme seg igjennom dagen. Ikke døm noen fordi de ikke er A4 mennesker som deg, de sitter nokk på en rikdom av visdom, som du bare kan drømme om. De har og alle vi mennesker, har noe å lære av værende. Begynn dagen med et smil😄 Smil og si hei til sidemannen din, som sitter ved din side på bussen. toget, eller står i kassakø på butikken. Du skal se at du gjør noens dag bra, og du gjør noe godt for menneskeheten og verden.
For fred starter med et smil som får ringvirkninger i vår verden 💜💜
Start i dag...Nå 😘 Carpe Diem
Av: Nina M Aune

Led oss ikke inn i fristelse, er ei setning hentet i fra fadervår.
Men hva er fristelse? Det kan være så mangt.
Bli ledet til å gjøre lovbrudd, til å begynne å røyke, spise usunt, drikke alkohol, begjære en annen manns hustru, ektemann...etc.
Alt dette er mørket i deg som råder. Alle vi mennesker har både mørke og lys i oss. Da spørs det hvem du lar få størst plass i deg, lyset eller mørket. Begge prøver nemlig å ta sin plass.
Snu ryggen til mørket. Mørket er din frykt, og den gjør alt for å ta den største boligen i deg.
Lyset, som er din gode, ømme, snille og kjærlighets fulle side...og som har bolig i ditt hjerte, vil så gjerne ha større rom i ditt liv.
Hjelp hjertet til å bli større, med å slipp mer lys inn...
Og mer lys som kommer inn, får mørket til å bli mindre...og med tid og stunder bli oppløst.
Av: Nina M Aune

Nyeste kommentarer

24.09 | 22:34

Fjærnhiling hørtes bra ut, om det er noe som kan hjelpe så må det være
Et under , sliter med det meste der fra angst , depresjon!,
Mistet veien min

...
08.02 | 19:48

hei kan du undersøke om det er noen i nærheten av meg som passer på meg jeg tror at det er min avdøde onkel alik han døde i bilulykke i år 2000. og flere

...
06.06 | 19:15

Nå fikk jeg svar på det jeg lurte på 😍

...
09.04 | 09:24

Synes dette er spennende:) har prøvd flere ganger fjern healing og synes det er godt.kan bli litt ruset noen ganger og avslappet:) bruker med.musikk:)

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE